Tietoa​

Olemme maalausalan tuore toimija, joka haluaa palvella asiakkaitaan laadusta ja nopeudesta tinkimättä. Toteutamme maalaamollamme Salossa teolliset märkämaalaukset asiakkaillemme lähellä ja kaukaa. Tarjoamme teollisuusmaalauspalveluja vuosien rautaisella kokemuksella. Meiltä saat huippulaadukasta alan palvelua nopeasti ja joustavasti. 

Tietoa Yrityksestämme

Vuodenvaihteessa 2019 perustettu, Salon Meriniitystä käsin palveleva Salon Teollisuusmaalaus Oy on tuore alan toimija, jonka takaa löytyy monta kokenutta tekijää ja yhteensä 60 vuoden edestä rautaista maalausalan kokemusta. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua unohtamatta erinomaista toimitusvarmuutta ja -nopeutta – se onkin oma uniikki valttikorttimme, joka erottaa meidät muista toimijoista.

Hyödynnä Osaamistamme Maalaustarpeissamme

Olemme rakentaneet toimitiloihimme suuren, kokonaispinta-alaltaan noin 1100 neliön linjaston, joka mahdollistaa suurten sarjojen ja isojen kappaleiden tehokkaan ja sujuvan puhdistuksen ja maalauksen. Yksittäiskappaleille tarjoamme kammiomaalausta. Yrityksenä olemme erikoistuneet erilaisten metalliosien teräsraepuhdistukseen, hiekkapuhallukseen ja märkämaalauksiin. Kattavasta maalivalikoimastamme saat kappaleiden pintaan juuri haluamaasi väriä ja maalilaatua.

Palvelumme

Tarjoamme monipuolisia teollisuusmaalauspalveluja, joihin kuuluu maalauksen ja puhalluksen lisäksi muun muassa esikäsittelyt, pakkaus ja lähetys. Maalauksessa käytämme märkämaalausta, ja puhdistus onnistuu teräsraepuhalluksena sekä hiekkapuhalluksena. Käsittelemme erilaiset materiaalit niin teräksestä ja rostereista alumiiniin ammattitaidolla, ja valikoimastamme saat osien pintaan haluamaasi maalia epoksista polyuretaaniin.

Valmistelu Ja Puhdistus
Toteutamme tiloissamme metalliosien puhdistukset esimerkiksi automaattisesti teräskuulapuhalluksella tai hiekkapuhalluksena. Myös hiekkapesu sekä muu hienovaraisempi käsittely, kuten rasvanpoisto luonnistuu meiltä käden käänteessä. Tiloissamme onnistuvat myös muunlaiset valmistelutoimenpiteet, kuten hionnan, kittauksen, kierteiden tai koneistettujen pintojen suojauksen sekä muut valmistelutyöt.

Halutessanne toimitamme lähetysten mukana myös pintakäsittelytodistukset ja -pöytäkirjat.

Maalaus

Maalaukseen käytämme märkämaalaustekniikkaa. Tavallisimpia käsiteltäviä materiaaleja ovat rauta ja teräs sekä alumiini- ja rosterikappaleet, jotka puhalluksen ja puhdistuksen jälkeen maalaamme asiakkaan vaatimusten mukaan. Meiltä saat tarvittaessa myös ehdotuksen tuotteisiinne sopivasta maalista. Yleisimpiä käytettäviä maalituotteitamme ovat 2-komponenttimaalit, epoksi- ja polyuretaani- sekä alkyydimaalit. Maalitoimittajiemme laajassa valikoimassa riittää valinnanvaraa, ja kappaleiden pintaan saatte juuri haluamanne värin ja kalvopaksuuden.

Valmiit tuotteet

Maalatut tuotteet kuivatamme uunissamme nopean toimituksen takaamiseksi. Kappaleet pakataan huolellisesti valmiin maalipinnan suojaamiseksi, ja ilmoitamme teille kun osat ovat valmiina noudettavaksi tai kun ne lähetetään maalaamostamme. 

Kaipaatko Lisätietoa?
Ota Meihin Yhteyttä!

Salon Teollisuusmaalaus Oy on olemassa palvellakseen asiakkaitaan mahdollisimman hyvin. Jos haluat tietää lisää meistä tai palveluistamme, ota yhteyttä ja tiedustele rohkeasti lisää. Pyrimme vastaamaankaikkiin tiedusteluihin ja tarjouspyyntöihin aina mahdollisimman pian.